Piese auto pentru


Avantajele pieselor auto în Chișinău, Bălți de la compania Langera

Piese auto Chișinău de la compania SRL "LANGERA" pe piața de piese auto și sticlă deja mai mult de 15 de ani, acest lucru ne dă dreptul de a declara despre calitatea produselor noastre. Specialiștii noștri vor stabili piese auto de toate tipurile de vehicule, cum sovietici, cât și de mașini.

În noastre de magazine de piese auto în Chișinău și Moldova pentru masini sovietice și străine, Veți găsi:
• originale și alternative detalii;
• noi și second-hand piese de schimb cu auto luptelor;
• produse conexe – accesorii și instrumente pentru mașini.

Langera Piese auto Chișinău: vânzarea și instalarea

Datorită companiei SRL "LANGERA", întreținerea și repararea automobilului va costa mult mai ieftin decât la alte companii, așa cum ne vindem direct de la producător: piese de schimb, piese de schimb și carburanți-lubrifianți. Și dacă încă 3-5 ani în urmă de piese auto pentru autoturisme sovietice de mașini Chișinău, Moldova au fost dobândite numai în spec. magazine și piețe, atunci în prezent traficul de detalii s-a deplasat la Internet.
Și acest lucru nu este surprinzător, datorită rețelei globale — clientul economisește timpul și costurile financiare. În cele din urmă, toate acestea au un efect pozitiv la preț de piese auto, de a face cat mai atractiv!

În cadrul companiei noastre va fi capabil de a cumpăra piese de schimb pentru toate tipurile de marci auto, cu livrare în toată Moldova.
LANGERA Piese auto oferă o mare selecție de piese de schimb originale, la Chișinău, Bălți,
Edineț de producători: АО «Лада-Имидж», ООО «Ниж-Бел», ООО «ТД Запчасти», ООО «Нормаизол», ИП «Анищенко Вячеслав Сергеевич»,
ОАО «БАТЭ» ООО «Ас-Экспорт», АО «Уралэластройтехника», ООО Торговый ДОМ «БРИК» la masinile sovietice de producție și de import.