Sticlă auto și piese auto
de la partenerii noștri


De ce noi?


Vindem piese auto
16

ANI PE PIEȚE

Compania a fost fondată în 2002 și avem o experiență vastă.

Avem mai multe
10 000

Produse

Piese, Parbrize, Ulei, Anvelope.

Feliale noastre se afla

3

orașe: Chișinău, Edineț, Bălți.

Autoglass și Piese Auto în Chișinău Langera.md


Compania SRL "LANGERA" pe piața de piese auto și sticlă deja mai mult de 15 de ani, acest lucru ne dă dreptul de a declara despre calitatea produselor noastre. La moment, în Chișinău și în toată Moldova, puteți găsi o mulțime de vesela care oferă un înlocuitor-vanzare de piese de schimb, sticla auto pentru masina Ta. Multe reparații auto care lucrează "artisanal" metode, oferind produse auto de calitate slabă. Prin urmare, nu ar trebui să-și alunge profitabile
listele de preturi: mai înțelept de a comanda sticla auto și piese auto în ChișinăuBălți trebuie să au dovedit companii, printre care se referă și LANGERA.

Pentru a alege și cumpăra o sticlă și piese de schimb pentru masina de la Chișinău, Bălți, Edineț pentru reparații după un accident cu livrare în toată Moldova — nu este o sarcină destul de dificilă, datorită site-ul nostru Langera.md — ușor de utilizat și interfață intuitivă vă va permite să facă acest lucru pentru câteva minute, dacă aveți nevoie de consiliere managerii noștri — lăsați o cerere în forma de mai jos sau sunați la numerele de telefon (022) 42 17 03; (022) 42 17 28

Cumpara Sticla auto și Piese auto în Chișinău, Bălți, Edineț, fără a sumelor plătite în plus 

În Moldova, domeniul de internet-vânzări de piese de schimb și a sticlei pentru automobil, în multe cazuri, clientul trebuie să plătească mai mult intermediari, site-uri și companii care organizează comandă și de livrare de piese auto și sticlă. Există o cale de ieșire — de a cumpăra piese de schimb auto și auto sticle in Moldova de la companii dovedite, care au reușit după mulți ani să se dovedească în acest domeniu și se bucură de încrederea multor clienți !

Printre aceste companii se referă Langera SRL pe site-ul companiei sunt reprezentate de piese auto și sticla auto pentru autoturisme sovietice de autoturisme la cele mai bune prețuri de la Chișinău, de la furnizorii de АО «Лада-Имидж», ООО «Ниж-Бел», ООО «ТД Запчасти», ООО «Нормаизол», ИП «Анищенко Вячеслав Сергеевич»,ОАО «БАТЭ» ООО «Ас-Экспорт», АО «Уралэластройтехника», ООО Торговый ДОМ «БРИК»

În magazinul nostru online Langera.md, veți găsi:

Auto piese: VAZ, GAZ, KAMAZ,UAZ
Sticla auto: LADA ,TOYOTA, AUDI, DACIA, GAZ, KAMAZ, MERSEDES,RENO ,SKODA, VOLKSWAGEN